Email
PasswordForgot?
Neja S.

Neja S.

Bled24 y11 y experiencefrom 8 € for an h

Pozdravljeni!

Moje ime je Neja in sem strastna ljubiteljica živali, ki išče priložnost za delo kot varuh hišnih ljubljenčkov. Z veseljem bi poskrbela za vaše kosmate družinske člane, medtem ko ste zaposleni ali na dopustu. Odraščala sem v krogu velike mačje družinice, za kar sem že zelo zgodaj ustvarila močno povezavo s kosmatimi prijatelji. Kasneje smo naši družinici dodali še psičko, ki je prav popestrila naše življenje. Poleg svoje družinice pa sem imela vedno čas in strast paziti in se posvetiti tudi ostalim štirinogim prijateljem, ki so potrebovali varstvo in skrb.

Moje delo ne vključuje le osnovnega varstva, temveč tudi ljubečo pozornost in skrb za dobro počutje vaših ljubljenčkov. Spretna sem pri upravljanju različnih živalskih vrst in se z lahkoto prilagajam njihovim individualnim potrebam, ne glede na to, ali gre za pse, mačke, ptice ali druge živali.

Na voljo sem za redne sprehode, hranjenje, igro in osnovno nego. Vašim hišnim ljubljenčkom nudim zanesljivost in ljubezen, ki ju potrebujejo, medtem ko vi mirno opravljate svoje obveznosti ali uživate na oddihu.

Blejsko okolje mi je izjemno pri srcu, zato sem še posebej navdušena nad možnostjo delati v tej čudoviti skupnosti. Čakam na vaše sporočilo in se veselim priložnosti za sodelovanje!

Hvala in lep pozdrav,

Neja

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 8 € for an h

Experience: 11 y

Pet sitting

Pets

  1. Dogs (1)

  2. Cats

  3. Birds

  4. Rodents

  5. Reptiles

 

Dog's size

  1. Small, up to 10 kg

  2. Medium, 10-20 kg

  3. Large, 20-40 kg

  4. Very large, above 40 kg

Education

Secondary