Elektronsko pošto

Kontakti

Pogosto zastavljena vprašanja

 

Ne morem se prijaviti v svoj račun. Kaj storiti?

Če se ne morete prijaviti v svoj račun, priporočamo, da spremenite geslo. Pojdite na https://www.supervarstvo.si/reset in vnesite svoj e-poštni naslov. Zdaj pojdite v mapo »Prejeto« in sledite navodilom.

 

Kako lahko plačam članstvo?

Članstvo lahko plačate z bančno kartico ali prek računa PayPal. Sporočite nam, če plačilo ne uspe. Pišite nam na support(at)supervarstvo.si

 

Kako prekiniti članstvo?

Članstvo lahko kadar koli prekličete tako, da se prijavite v svoj račun in odprete razdelek z nastavitvami https://www.supervarstvo.si/options. Na vrhu strani boste videli gumb, s katerim izklopite naročnino na članstvo. Ko ga kliknete, bo naročnina prekinjena. Če se odjavite, bo vaše članstvo veljalo do konca obdobja, za katero ste plačali, vendar se po tem ne podaljša.

 

Zakaj je bil moj račun bremenjen?

Članstvo na Supervarstvo.si se samodejno podaljšuje, dokler ga uporabnik ne odpove. Deluje tako kot Netflix ali katera koli druga naročniška storitev. Uporabniki so obveščeni, da se članstvo samodejno obnovi ob rezervaciji članstva. Če članstvo ni več potrebno, ga lahko prekinete v razdelku z nastavitvami vašega računa: https://www.supervarstvo.si/options.

 

Če se odjavim, bom še vedno videl stike članov?

Če se odjavite, bo vaše članstvo veljalo do konca obdobja, za katero ste plačali, vendar se po tem ne podaljša. Ugodnosti članstva boste lahko uživali do konca plačanega obdobja.

 

Zakaj po izbrisu računa še vedno vidim svoje podatke v Googlovem iskanju?

Google posodobi podatke na svojih strežnikih, ko njihovi boti ponovno obiščejo spletno stran. Torej, če ste izbrisali svoj profil, boste morda še vedno videli svoj oglas v Googlovem iskanju. Na to ne moremo vplivati. Običajno bodo trajali od 2 do 3 tedne, da bodo vsi podatki odstranjeni iz Googla.

 

support(at)supervarstvo.si

Delovni čas

I-V 9:00 - 17:00